MadAh inDaH

HawA dI jaDikaN DariPadA tULanG RusuK kIri AdaM,

BuKan DariPaDa KepALanya Untuk MenjAdi AtuRAnnyA...

BuKAn Dari Kaki UNtuk MEnjaDi ALasNya...

MELainkAn DAripadA Nya unTuk Di jaDikaN tEManHiduP.....

DEkat Dengan LenGanNya uNtuk Di LindUNGi dAn DEkat DenGan Hati Nya Untuk Di Cintai.....

20 March 2009

gubahan hantaran

Salam..

Cuti Sekolah pertengahan tahun ni dah nak dekat...mesti ramai yang nak kenduri..mesti ader member , tak pun sedara mara yang nak kawen...kan??

tak teringin ker nak bagi hantaran sebekas dua kat diorang...??meh la tempah kat cini...tak der mahal...sumer mampu...cantik??

ada ler beberapa sampel...

 Bekas cincin...macam2 bentuk ada, salah satu contoh...untuk 2 bekas cincin pun ada..

Harga <<>

______________________________________________________________________

 Hiasan bakul

_________________________________________________________________

Kain sarung (lelaki)

______________________________________________________________

Kain telekung yang di lipat seakan-akan baju kebaya~

Upah hiasan, gubahan dan Lipatan Rm 25

__________________________________________________________________

Puding susu ber'coctail' buah-buahan

Harga ikut saiz

______________________________________________________________

 Kuih karas berbentuk bunga ros kembang ~ Rm 25

__________________________________________________________________

Kotak saiz 10 X 10 

 

Kotak yang siap di hias 

sato kotak RM 18

Kalo nak banyak...in'Allah harga bleh discuss...

_____________________________________________________________________

Biskut berbentuk strawberry

RM30

______________________________________________________________

Biskut berbentuk tandan pisang

sebekas RM 30

 

kalau u all nak order biskut jer or puding pun bleh...muffin kek pun ada.yang kiut2 to...

____________________________________________________________________

To All..macam biasa kalo ber minat nak tempahsila lah email ke

sweetsmile_idola@yahoo.com / dayang_solehah@yahoo.com

@

sms, call - 019-4739085 / 04-9178027

Attention!!!!

Harga tak include cost penghantaran...

 

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

...dEtiK TeriNDah...

...dEtiK TeriNDah...